عوارض موقتی کاشت ایمپلنت | متخصص دندانپزشک کودکان کاشان

عوارض موقتی کاشت ایمپلنت

بسیاری از عوارض احتمالی کاشت ایمپلنت موقتی هستند و پس از مدتی بر طرف می شوند . یکی از عوارض رایج بعد از کاشت ایمپلنت ، ورم کردن ناحیه جراحی ایمپلنت است . این ورم طبیعی است و معمولا پس از ۴۸ تا ۷۲ ساعت کاهش پیدا می کند و بعد از گذشت ۴ الی ۵ روز کاملا از بین می رود .

متخصص ایمپلنت برای کاهش تورم و جلوگیری از تورم غیر عادی معمولا برای یک تا دو روز داروهای استروئیدی تجویز می کند . هم چنین در یکی دو روز اول پس از کاشت ایمپلنت از سمت خارجی صورت هربار به مدت ۱۰ الی ۲۰ دقیقه از کمپرس سرد استفاده کنید. اگر پس از گذشت ۷۲ ساعت هم چنان تورم ادامه داشت می توانید از کمپرس گرم استفاده کنید .

خون ریزی معمولا پس از ده دقیقه بعد از جراحی از بین می رود و جای نگرانی ندارد هم چنین با اعمال فشار و کمپرس آب سرد و بخیه می توان آن را کنترل کرد . ترشح بزاق بیشتر با رنگ صورتی کم رنگ و خونابه کاملا طبیعی است .

بیشتر بخوانید: مراحل و کاربردهای پیوند دندان

عوارض موقتی کاشت ایمپلنت | متخصص دندانپزشک کودکان کاشان

از دیگر عوارض موقتی کاشت ایمپلنت می توان به لق شدن دندان کناری ایمپلنت اشاره کرد . بعد از جراحی ایمپلنت ریشه کناری دندان ایمپلنت شده ممکن است بر اثر کاشت ایمپلنت لق شود که این یک امر طبیعی است و معمولا بعد از سه هفته تا یک ماه به حالت طبیعی خود بر می گردد .

درد یکی دیگر از عوارض موقتی اجتناب ناپذیر کاشت ایمپلنت است . شدت درد به میزان سختی جراحی ایمپلنت و خصوصیات افراد بستگی دارد . برای کنترل شدت درد می توانید یک ساعت قبل از کاشت ایمپلنت از داروی مسکن استفاده کنید . معمولا درد سه تا چهار روز بعد از کاشت ایمپلنت تمام می شود .

اگر ارتفاع استخوان فک پایین کم باشد ممکن است بعد از کاشت ایمپلنت فرد دچار گزگز یا بی حسی گوشه لب شود . این امر نیز طبیعی است و بعد از گذشت زمان به مرور خوب خواهد شد .

در روزهای اول ریکاوری، بیماران ممکن است کبودی هایی اطراف ناحیه‌ای که بافت لثه جراحی شده مشاهده کنند. کبودی های سیاه یا آبی رنگ کاملاً طبیعی هستند و ممکن است تا چند روز مشاهده شوند. اما همینطور که لثه در حال ترمیم یافتن است؛ کبودی نیز کم رنگ تر شده و به تدریج از بین می رود بنابراین نگران نباشید .

| اینستاگرام دکتر آمنه تقدیسی متخصص دندانپزشک کودکان کاشان |


بیشتر بخوانید:

مراحل و کاربردهای پیوند دندان

مزایا و معایب پیوند دندان

انواع پیوند استخوان دندان

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید?
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *